Voor alle middelbare school examenkandidaten, die te horen krijgen of ze zijn geslaagd voor hun eindexamen, zijn de laatste maanden van hun schoolperiode vaak stressvol. Wanneer ze het verlossende telefoontje hebben gehad, kan de vlag met de schooltas worden gehesen en kan het feest beginnen. Deze prestatie verdient natuurlijk een cadeau! Maar wat geef je iemand die geslaagd is? Wij hebben de leukste cadeaus voor je uitgezocht! Dus lees snel verder als je benieuwd bent. 

Chocolade

Wil jij de geslaagde trakteren op wat lekkers via de post? Dat kan met de examencadeaus van Humk Wat dacht je van chocolade met een leuke tekst erop? Maak het cadeau extra speciaal door een foto van de geslaagde erop te laten zetten. Zo heb je een lekkere, unieke en persoonlijke verrassing in een. Wanneer je dit gaan doen, moet je er wel op letten dat de cadeauverpakking door de brievenbus past en dat de chocolade niet kapot gaat. 

Iets voor het examenfeest

Bij een examenfeest horen natuurlijk ook bijpassende feest decoratie en lekkere drankjes. 

Je zou de geslaagde een handje kunnen helpen door iets cadeau te doen wat bij het examenfeest gebruikt kan worden. Je kunt hierbij denken aan een cocktail pakket, leuke drinkglazen, slingers, een raambord, taarttoppers of ballonnen in het gelaagd thema. Met deze items weet je zeker dat je examenfeest goed in de smaak zal vallen. 

Benodigdheden vervolgopleiding

Na het behalen van het felbegeerde diploma voor het voortgezet, middelbaar, of hoger onderwijs breekt er een nieuwe tijd aan. Ga je een beroepsopleiding volgen, studeren of ga je een baan zoeken? Wat je plannen ook zijn na het slagen, bij een nieuwe opleiding heb je altijd wel nieuwe dingen nodig. Denk aan een nieuwe laptoptas, boeken of een usb stick. Door dit soort dingen cadeau te geven is de ontvanger meteen goed voorbereid op de nieuwe opleiding. 

Masseer de examenstress weg

Na de examen is het tijd om te ontspannen. Dit kan met heerlijke verzorgingsproducten zoals een scrub of badolie. Ook zou je een massage kunnen geven als cadeau als die persoon daarvan houdt. Zo kan de geslaagde helemaal lekker tot rust komen en ontspannen na examens. Een perfect cadeau dus!